یک قدم نزدیکتر به خود
امروز میخوام از خود وجودی صحبت کنم از خودی که مدتهاست گم شده در میان خواست و انتظارات دیگران از ما دیگرانی همچون رسانه ها که سایز کمر و سینه واندازه مطلوب قد رو خوراک فکری آماده ای می کند و در دهان مخاطب خود با جذابتهایی میگذارد و ما شروع می کنیم به نشخوار کردن یا خواست دنیای آموزش ما که از پسرها و دخترها آدمهای مضطربی می سازد که نگران رشته و تست و تحصیل بیشتر از فکر درست عملکرد بهتر می شود.انتظارات مادری که بچه های بی دردسر و کم خواه میتواند باشد و خواست پدری که فرزند او کمک احوالش در کسب درآمد باشد. از آموزش و رسانه و والد که بگذریم که دنیای اجتماعی ما هستند که کم تاثیر هم در شکل دوری ما از خودمان نیست میرسیم به خود خودی که در گذر سالها در میان تمامی این خواست و انتظارات گم شده است و میخواهد که دیده شود.سخترین کار عالم
در ادامه بخشی هایی از کتاب جوجه اردک زشت را میگذارم که ببینیم چطور پذیرش خود شفایی به دنبال خود دارد
این کتاب، کتابی برای پذیرش خود ایجاد تغییرات مثبت است .
کتاب جوجه اردک زشت درون اثر دبی فورد درباره برداشتن نقاب از بخشی از وجود شماست که روابطتان را تخریب و روحتان را خراب می کند. و شما را از رسیدن به رویاها و آرزوهایتان بازمیدارد. همان بخشی از وجودتان که روان شناس مشهور کارل گوستاو یونگ آن را سایه نامگذاری کرده.
دبی فورد در این کتاب توضیح میدهد که مشکلات قدیمی ما را به نیمهی تاریکمان راهنمایی میکنند. نیمهی تاریک ما همان احساسات و ویژگیهایی است که از آنها بیشترین هراس را داریم.
در این کتاب راهنمای روشنگر، دبیفورد توضیح میدهد که چگونه ما نیمهی تاریک خود را پنهان یا انکار میکنیم، این ویژگیها را در خود نمیپذیریم و به خود اجازه نمیدهیم تا به شکلی واقعی و حقیقی زندگی کنیم. در این کتاب او نشان میدهد که شناخت و پذیرش این به اصطلاح ضعفهایمان ممکن است و در حقیقت این ویژگیها شاید آنقدر مهم باشند که موجب آشکار شدن تواناییهای پنهانمان شوند.
با خواندن داستانهای عبرتآموز این کتاب و انجام تمرینهای کاربردیاش، دبی فورد به ما نشان میدهد که چگونه احساسات و هیجانات تاریکتر خود را آشکار سازیم و موهبتهای آنها را کشف کنیم و به این شکل یک بار دیگر تمامیت خود را بازیابیم.
دبیفورد ما را راهنمایی میکند تا الگوهای تنبیه خود را بشناسیم و از شر آنها رها شویم.